Apollo Banden

 

 

 Garage Gielen is officieel verdeler van Apollo banden.

 

Apollo in een oogopslag.

Apollo is van de snelst groeiende bandenmerken ter wereld. Tegenwoordig bestaat onze wereldwijde familie uit Apollo Tyres in India, Apollo Vredestein in Europa. Zo exporteert men naar 100 verschillende landen. Apollo is nog maar 44 jaar jong, ambitieus en houd van uitdagingen, of ze nu uit de automobiel industrie komen of van eigenzinnige autoliefhebbers. Alle details zijn erop gericht om er zeker van te zijn dat u veilig en probleemloos naar huis rijdt.

Technologie maakt kwaliteit.

Apollo is steeds bezig zijn huidige producten te verbeteren. Hiervoor doen ze beroep op het Research & Development-centra in Europa en in India. Deze werken met de nieuwste technieken en innoveren steeds verder. Zo zal elke nieuw ontwikkelde band getest worden in deze ultra moderne centra zodat deze kunnen voldoen aan de strengste voorschriften.

Assortiment.

Apollo beschikt over een ruim assortiment van banden in verschillende maten en uitvoeringen. Deze toepassingen worden nog steeds verder uitgebreid. Voor personen wagen en lichte bedrijfsvoertuigen heeft u nu al de keuze tussen een zomerband, een 4 seizoenen ban of een winterband. Zo kan u kiezen voor de beste band die aan u behoeften voldoet.

Uniek bij Apollo banden

"2 Jaar garantie*"

Bij de aanschaf van een Apollo-band ontvangt u een nieuwe band op basis van vooropgestelde waarden als de gekochte band binnen 2 jaar na de aankoopdatum niet meer bruikbaar is door volgende oorzaken:

    - De band is beschadigd als gevolg van een botsing.

    - Er is een niet te repareren lek.

    - Een onvoorziene schade.

Om gebruik te kunnen maken van deze garantie dient u de band HIER te registeren.

*actie onder voorwaarden