Originele onderdelen

Voor de herstelling van uw wagen gebruiken wij Originele Opel wisselstukken of wisselstukken voorzien van de originele merknaam. Deze laatste zijn van dezelfde kwaliteit dan de originele onderdelen maar zijn meestal gunstiger geprijsd. Door het gebruik van deze onderdelen kan u er van uitgaan dat uw wagen met kwalitatieve onderdelen hersteld worden, zelfs met behoud van de fabriekswaarborg.

Naast de onderdelen die wij op voorraad hebben, werken wij samen met verschillende partners voor een snelle levering van de onderdelen. Courante slijtage delen hebben wij die meestal dezelfde dag in huis zodat u uw wagen niet langer dan nodig is moet missen. Wij trachten er steeds voor te zorgen dat u terug zo snel mogelijk op weg kunt met uw voertuig.Losse onderdelen van de merken van de PSA groep kunnen ook bij ons besteld worden en afgehaald worden. Dit zowel voor particuliere als professionele klanten.

Alternatieve onderdelen

Eenmaal de wagens wat ouder worden kunnen wij ook bepaalde huismerk onderdelen aanbieden, deze zijn nog steeds van een goede kwaliteit en zijn gunstiger geprijsd. Deze onderdelen beginnen doorgaans voor wagens vanaf 4 jaar oud.

Ruil of revisie onderdelen kunnen ook veelal een oplossing bieden dit zowel voor mechanische als elektronische onderdelen. Denk onder andere aan diesel injectie onderdelen, starters, alternatoren maar ook displays van radio of boordcomputer, instrumentenpanelen, motor regeleenheden, ... 

Deze onderdelen worden grondig onderhanden genomen door de verschillende partners en genieten ook van garantie, dit allemaal tegen prijzen die wel tot de helft goedkoper kunnen zijn dan een nieuw onderdeel.

Vloeistoffen

Vloeistoffen die tegenwoordig in voertuigen gebruikt worden zijn zeer uiteenlopend zo is er een brede waaier van motoroliën, koelvloeistoffen, transmissieoliën, remolieën, …

Om de juiste olie in uw voertuig toe te passen maken wij gebruik van de informatie die de fabrikant opgeeft, dit voor een langere levensduur van de motor en de verschillende andere componenten.

Voor deze smeeroliën vertrouwen wij al jaren op SRS oliën.