Deze website maakt gebruik van cookies. Indien u hiermee akkoord gaat, klik dan hier:

Diensten

 

 

Diensten aangeboden door garage Gielen

 

Verkoop van tweedehandswagen met garantie

Wij hebben steeds een mooie selectie van tweedehandswagens staan van het merk Opel. Of u op zoek bent naar een grote gezinswagen of een kleine stadswagen, kijk eens tussen onze aangeboden wagens of bezoek onze showroom. Tevens is het mogelijk voor het afsluiten van een financiering voor uw nieuwe aankoop.

 

Diensten in de werkplaats

Onderhoud en herstellingen

Onze werkplaats is goed uitgerust met moderne apparatuur om uw wagen te onderhouden en herstellingen uit te voertuigen. Tevens beschikken wij ook over de nodige technische informatie om uw wagen te herstellen volgens de voorschriften van de fabrikant. De automobiel industrie is snel evoluerend, hierdoor volgen wij regelmatig cursussen om steeds mee te zijn met de nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Airco service

Wij zijn uitgerust om al het onderhoud en herstellingen van de aircoinstallatie van uw voertuig uit te voeren. Dit zowel voor de oudere voertuigen (r134a installatie) als voor de nieuwe modellen (r1234yf installatie). Elk systeem heeft zijn eigen specifieke koelmedium en kan enkel met speciaal daarvoor ontworpen machines vervangen of bijgevuld worden.

Banden en TPMS sensoren

Wij kunnen u voertuig voorzien van nieuwe banden zowel zomer, winter als 4 seizoens- banden. Dit van alle merken naar ieders wensen en budget. Wij monteren en balanceren de banden voordat wij ze op uw wagen monteren. 

Sinds 2014 is het verplicht dat nieuwe voertuigen uitgerust worden met een bandenspanningscontrolesysteem dit kan gebeuren op twee manieren dit via het ABS systeem van de wagen of via de TPMS sensoren. Dit zijn speciale sensoren die in de banden gemonteerd worden, na het monteren dienen deze aan het voertuig aangekleed te worden zodat het voertuig de sensoren kan herkennen. Hiervoor hebben we de nodige apparatuur in huis.

Diagnose

Voor het stellen van een diagnose een een elektronisch systeem van uw voertuig doen we beroep op de originele diagnose toestellen en software. Zo kunnen we ook updates uitvoeren en nieuwe regeleenheden plaatsen in een voertuig en deze aanleren.

Carrosserie herstellingen

Wij zijn uitgerust om het koetswerk van uw voertuig na een ongeval terug te herstellen, en maken hiervoor gebruik van nieuwe technieken om er u wagen weer als nieuw uit te laten zien. Zo beschikken wij ook over een eigen spuitcabine en verflabo. Om de kleur zo goed mogelijk te laten overeenkomen kunnen we de kleur van uw wagen in te lezen en die met de database te vergelijken